Metin Kıratlı Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Özel Eğitim Meslek Okulu Alanında Diğer Kurumlara Model Olmaktır.

Misyon: Normal Eğitim Öğretim ortamlarından yararlanamayan hafif düzeyde Zihinsel Engelli Bireylerin eğitsel ve sosyal gelişmelerini destekleyerek en az sınırlandrılmış ortamlarda özel eğitim yöntem ve araç ve gereçleri ile bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlayarak temek akademik eğitimlerini sağlamak, onları günlük yaşamda kullanacakları bilgi ve becerilerle donatrk toplum içinde bağımsz yaşamalarını sağlamak, temel eğitimleri sağlanan öğrencilere mesleki beceriler kazndırrak, sosyal sorumluluk bilinci ile zihinsel engellilerinde üretken bireyler olmalarını sağlamktır.

Başarılar: 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İlçe Programını gerçekleştirdik,Resim Sergisi Açılışını gerçekleştirdik,´Özel Gençler Satranç Oynuyor´ Projesini gerçekleştirdik. Masa tenisinde öğrencimiz Alperen Mehmet Çelik TOSSFED müsabakalarında Türkiye seçmesine katılmaya hak kazandı.

Isınma: Kalorifer - Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tarıma Engel Yok Ereğli KOP ile Gelecek Nesiller Tarımla Buluşuyor
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Staja Engel Yok Projesi ile Matbaa ve El Sanatları Alanlarında Yurtdışı Staj Çalışması

WEB - https://metinkiratli.meb.k12.tr

Adres - ZİYA GÖKALP MAH. AKARSU CAD. NO 31 EREĞLİ / KONYA