Tarıma Engel Yok Projesi Kapsamında Fideleri Toprakla Buluşturduk

22.04.2021 270

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi Ortaklığında Yürütülen TARIMA ENGEL YOK Projesi Kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Eğitmenleri ile Ereğli Orman Fidanlık Şefliğinden Tahsis Edilen Lavanta ve Adaçayı Fidelerini Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürümüz Ufuk Bulut Okul Müdürümüz Vefa DEMİRKIRAN Öğretmenlerimiz ve 12. Sınıf Öğrencilerimizle Birlikte Toprakla Buluşturduk.

Okulumuza 12 adet Sebze ve bitki üretim kasası tahsis eden ve projeden öğrencilerimizin en etkin şekilde yararlanmalarını sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına, Konya Fidanlık Müdürlüğü ile Konya büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne kasalara temin ettiği toprak için, toprağın konyadan okulumuza nakli konusunda destek olan Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kasalara toprakların yerleştirlmesinde büyük emeği olan Ereğli belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne  ve kasalarımıza damlama sulama sistemini kurulmasında "Gelecek Nesiller Tarımla Buluşuyor" Projesi kapsamında  destek veren Ereğli ilçe Tarım Orman Müdürlüğümüze  Teşekkür ederiz.

22-04-202122-04-202122-04-202122-04-2021