3 ARALIK ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

3 ARALIK ENGELLİLER FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

07.12.2022 494

3 Aralık Engelliler Farkındalık Gününde Bu Yıl Özel Simya Okullarında idik. Öğretmen ve Öğrencilerimizi Misafir Ederek Öğrencilerimize Keyifli Bir Gün Yaşattılar Simya Okulları Öğrencileri ile Öğrencilerimizin  Farkındalıkları Artırılarak Arkadaşlık İlişkileri  Güçlendirildi.

Öğrencilerimizle Özel Simya Lisesi öğrencileri çok yönlü etkinlikler gerçekleştirdiler. Spor sahasında spor karşılaşmaları yapmaları,  sınıflarda akıl ve zekâ oyunları ile öğrenirken daha keyifli zaman geçirmeleri ile yemekte ve bahçede eğlenmelerini Okulumuz Öğretmenleri ile Simya Okulları öğretmenleri sağladılar. Hazırladıkları şiirleri okuyarak, etkinliklerini sergileyerek, müzik etkinliğinde ritim grubunun performansını arkadaşları ile paylaşmalarını sağladılar.

Bu güzel gümü yaşatan Simya Okulları Genel Müdürü  Hasan Ergin, Simya Lisesi Müdürü Kazım Soylu, Simya Ortaokulu Müdürü Kürşat Daştan, Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Kök Başta olmak üzere okulumuz öğretmen ve personeli ile Simya Okulları öğretmen ve Öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Gününde öğrencilerimiz adına şu mesajı paylaşmak istiyoruz.

Bireysel eğitim programlarının icrası ile öğrencilerimizin özgüvenlerinin geliştiğini, iletişim becerilerinin arttığını gördük. Şartları uygun olan iş yerlerinde çalışma fırsatı verilen ve doğru yönetilip liderlik yapılan öğrencilerimizin inanılmaz performans gösterdiklerini tespit ettik. Uygun şartlarda doğru iletişim ve etkileşim halinde öğrencilerimizin günlük hayata herkes gibi yoğun bir şekilde katıldıklarını gördük. Bunlardan dolayı 2022 yılında bunların daha çok gerçekleşmesi için her türlü çabanın gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz.

1. Daha çok öğrenci, daha yoğun eğitimde yer almalı ve bu, herkes tarafından fark edilmeli.

2. Daha çok öğrenci, daha verimli iş hayatında olmalı ve bu, herkes tarafından fark edilmeli.

3. Daha çok öğrenci, daha yüksek performansı sporda göstermeli ve bu, herkes tarafından fark edilmeli.

4. Daha çok öğrenci, daha çok kendi kendine yetmeli ve bu, herkes tarafından fark edilmeli.

5. Daha çok öğrenci, daha çok topluma katılmalı ve bu, herkes tarafından fark edilmeli.

 

Öğrencilerimizin kendilerini daha çok geliştirip kimseye yük olmadan, ailesine milletine, ülkesine, insanlığa katkı yapmayı istemesi ne kadar saygıya, tebrike, desteğe değer bir istektir. Biz de onların bu isteklerini yerine getirme çabasında olacağımızı belirterek tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize mutluluklar diliyoruz.

 

Simya Okulları Öğrencilerini de Okulumuzda misafir etmek istiyoruz.

08-12-202208-12-202208-12-2022

07-12-202207-12-202207-12-202207-12-202207-12-202207-12-202207-12-2022