23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

27.04.2021 210

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.

Başöğretmen Atatürk, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize milli bayramlarımızı hediye etmiştir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Biz de tüm çocuklarımızın bayramını kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ve onun "Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır" öngörüsüyle tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, 23 Nisan 1920 Cuma günü Ankara'da, Anadolu'nun büyük güçlüklerin üstesinden nasıl gelineceğini tüm dünyaya göstermiştir. 23 Nisan, sevinç ve gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak Gazi Mustafa Kemal'in geleceğin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde tüm dünya çocuklarıyla Ulusal Egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz. Tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek; heyecanla, coşkuyla, rengârenk görüntülerle ve dünya çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan da büyük mutluluk duymaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; başta bugünü anlamlandıran çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyoruz.

27-04-202127-04-202127-04-202127-04-2021